2018-09-05

Trubadur

Trubadur

Jag heter Kim och jobbar som trubadur på fester och event runt Sverige. Det har blivit mycket  företagsevent och privatfester genom åren, närmare bestämt ca: 3500 stycken. Ofta kombinerar jag trubadurandet med en quiz till kaffet eller en karaoketävling på kvällen. Är även ute och spelar med ett flertal coverband. Jag utgår från Rävlanda som ligger mellan Göteborg och Borås.

Många gånger är det trevligt att ha ett tema på festen. Då blir det ett temaband som t.ex. sommartema med Hawaii Toy Boys, jultema med Scumtomtarna eller rocktema med Tenutexx. Jag spelar även med bandet Anbaric som kommer att släppa en ny skiva till sommaren 2019.

Har spelat musik för många företag, bland annat Volvo CarsTeliaPeugeotSkanskaSveriges TandläkareförbundKimmos Måleri samt otaliga konferensställen och privatfester.

Antrix Nöje är mitt bokningsbolag där vi bokar in mina akter samt andra artister. Vi har även uthyrning av ljud och ljusanläggningar.

Jag spelar gärna på er fest. Kontakta mig så kan jag berätta hur ett upplägg brukar gå till. Här finns några video från olika spelninger som ger en inblick i hur jag låter. 

Trubadur Kim

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://trubadur.nu/trubadur">
YouTube
YouTube
Instagram
SOCIALICON