2018-09-05

Trubadur

Trubadur

Jag heter Kim och jobbar som trubadur på fester och event runt Sverige. Man kan kalla mig för partytrubadur eller rocktrubadur eftersom jag oftast har förinspelad bas och trummor när jag är ute och spelar själv. Det har blivit mycket  företagsevent och privatfester genom åren, närmare bestämt ca: 3500 stycken. Ofta kombinerar jag trubadur med en quiz till kaffet eller en karaoketävling på kvällen. Som partytrubadur spelar jag väldigt blandade låtar, allt från dansband, schlager till hårdrock. Är även ute och spelar med ett flertal coverband. Jag utgår från Rävlanda som ligger mellan Göteborg och Borås.

Många gånger är det trevligt att ha ett tema på festen. Då blir det ett temaband som t.ex. sommartema med Hawaii Toy Boys, jultema med Scumtomtarna eller rocktema med Tenutexx. Jag är även sångare och basist i bandet Anbaric som kommer att släppa en ny skiva till sommaren 2019.

Har spelat musik för många företag, bland annat Volvo CarsTeliaPeugeotSkanskaSveriges TandläkareförbundKimmos Måleri samt otaliga konferensställen och privatfester.

Antrix Nöje är mitt bokningsbolag där vi bokar in mina akter samt andra artister. Vi har även uthyrning av ljud och ljusanläggningar.

Jag spelar gärna på er fest som partytrubadur / rocktrubadur eller med något av mina band. Kontakta mig så kan jag berätta mer om hur ett upplägg brukar gå till samt prisuppgift. Här finns några video från olika spelningar som ger en inblick i hur jag låter. 

Trubadur Kim

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
SOCIALICON