Om mig som Rocktrubadur / Trubadur

Jag heter Kim och jobbar som trubadur på fester och event runt Sverige. Man kan kalla mig för partytrubadur eller rocktrubadur eftersom jag oftast har förinspelad bas och trummor när jag är ute och spelar själv. Till detta spelar jag elgitarr och sjunger. Ljud och ljusanläggning ingår. Allt som tillkommer är ett strömuttag med 230 volt. Finns det en scen blir jag glad, men det är inte nödvändigt.

Ett helt band är ju alltid lite trevligare men detta är ett bra budget alternativ. Det har blivit mycket  företagsevent, privatfester, bröllop och festivaler genom åren, troligtvis över 3500 event.

Quiz / Karaoke

Ofta kombinerar jag livemusik med en quiz till kaffet eller en karaoketävling på kvällen. Som partytrubadur spelar jag väldigt blandade låtar, allt från dansband, schlager till hårdrock. Är även ute och spelar med ett flertal coverband. Jag utgår från Rävlanda som ligger mellan Göteborg och Borås.

Ett standardupplägg är att jag börjar spela ett 45 minuters sett vid ca: 21.30 tiden. Sedan blir det paus med Spotifymusik. Efter pausen spelar jag ett sett till och avslutar kvällen. Man kan även köra tre kortare sett. Jag är flexibel och allt brukar lösa sig på bästa sätt.

Temafest

Många gånger är det trevligt att ha ett tema på festen. Då blir det ett temaband som t.ex. sommartema med Hawaii Toy Boys, jultema med Scumtomtarna eller rocktema med Tenutexx. Om man bara vill ha ett vanligt coverband så finns Kurt Urbans Kapell. Jag är även sångare och basist i bandet Anbaric som precis har släppt femte skivan i januari 2023. Den finns bl.a. på Spotify. På Youtube finns videos.

Referenser

Jag har spelat musik för många företag samt otaliga konferensställen, krogar, festivaler och privatfester. Bland annat: Volvo CarsTeliaPeugeotSkanskaSveriges TandläkareförbundKimmos Måleri,
Handelsbanken, Västra Götalands Transport, Statens Provningsanstalt, Aktivitetsspecialisten, Studieförbundet Vuxenskolan, Bostadsbolaget, ASG Danzas, Volvia försäkringar, Storel AB. Bollebygds Hus, Svenska Skum AB, Seo Design, Göteborgs Operan, AEC AB, Cervera, Hindåsgården Konferens, Hjortviken Konferens, Knistad Konferens, Quality Spa Konferens, Sankt Jörgens Konferens, Hällsnäs Konferens, Jönköpings Konferens, Rävgården Konferens, Pulsen konferens m.fl.

Artistbokning

Antrix Nöje är mitt bokningsbolag där vi bokar in mina akter samt andra artister. Vi har även uthyrning av ljud och ljusanläggningar.

Kontakt

Jag spelar gärna på er firmafest eller födelsedagsfest som trubadur eller med något av mina band. Kontakta mig så kan jag berätta mer om hur ett upplägg brukar gå till samt prisuppgift. Här finns några video från olika spelningar som ger en inblick i hur jag låter.


hyr-trubadur-kim-till-festen